Foto's: Chris de Waard.

Taptoe der Verenigingen trekt door Leiden

Zaterdagavond is als vanouds aan de vooravond van 3 oktober de grote taptoe gehouden. Dit jaar kregen alle deelnemers weer gewoon een penning in plaats van, zoals vorig jaar, een lampje. De 3 October Vereeniging stimuleert jaarlijks het motto ‘een lint van licht door Leiden’ en deelde daarom vorig jaar lampjes uit.

Het bleek echter dat veel deelnemers al jaren meedoen en de penningen met de jaartallen sparen. “Speciaal voor de mensen die hun serie compleet willen houden, hebben we er dit keer 2003 en 2004 allebei op gezet”, zo verklaarde taptoecommissaris Eric Filemon bij de start de dubbele jaartallen.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2004


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×