Gemeente om tafel met LSRG en DIOK

Het Leidsch Studenten Rugby Gezelschap (LSRG) en DIOK zijn door sportwethouder Ruud Hessing (D66) uitgenodigd om hun wensen op tafel te leggen. Hessing nodigde de Leidse rugbyers zaterdag in het Holland Centraal radioprogramma ‘Weerslag’ uit om met hem om de tafel te gaan zitten en de problemen uit te praten. Het LSRG moet het huidige speel- en oefenveld in de Leeuwenhoek verlaten, omdat dat verkocht wordt. Vervolgens vroeg de Universiteit Leiden aan de gemeente om een alternatief voor LSRG. Dat alternatief werd DIOK. Probleem daarbij bleek dat noch DIOK, noch het LSRG bij die gesprekken betrokken werden. Na een hoogoplopende discussie via Sleutelstad.nl gaan de partijen nu dus alsnog met elkaar om de tafel.

 

Advertentie

Leiden lsrg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×