Twaalf arrestaties bij inval op woonwagenkamp

De politie heeft afgelopen maandagmiddag op het woonwagenkamp aan het Trekvaartplein twaalf verdachten aangehouden die in een schuur op het woonwagenkamp bezig waren henneptoppen te knippen. In totaal werd er ruim 23 kilo gebruiksklare hennep met een straatwaarde van ongeveer 58.000 euro in beslaggenomen. Naast de hennep trof de politie apparatuur aan voor de inrichting van een hennepkwekerij. De hennep en apparatuur zijn vernietigd.

Elf verdachten, tussen de 16 en 49 jaar, zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. Een 41-jarig verdachte werd na verhoor nog drie dagen vastgehouden, maar is inmiddels ook weer op vrije voeten. De politie kwam de zaak op het spoor door binnengekomen informatie.

Leiden Trekvaartplein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×