Vorig jaar mochten de gasten hun schilderkunsten laten zien, dit jaar wordt er van hen verwacht dat ze hun beste acteerbeentje voorzetten. (Archieffoto: Chris de Waard).

MediaPoort in het teken van hutspot en theater

De jaarlijkse hutspotparty in de MediaPoort Leiden staat dit keer in het teken van het theater. Bij de happening aan de Rooseveltstraat worden de gasten als ‘echte’ toneelacteurs ontvangen en leveren zelf een belangrijke bijdrage aan een typografisch blijspel in zes bedrijven. In samenwerking met de dit jaar 300-jarige Leidse Schouwburg krijgen genodigden na afloop nog een leuke attentie mee. Naast amusement biedt de hutspotparty onder het genot van een hapje en een drankje volop gelegenheid tot netwerken en staat er uiteraard hutspot met klapstuk op het menu.

De MediaPoort Leiden is in 2002 geopend en biedt onderdak aan ondernemingen, die oplossingen bieden op het gebied van communicatie en financieel management. Binnen dit unieke concept werken individuele ondernemingen vanuit een zelfstandige positie samen. De volgende ondernemingen zijn in de MediaPoort aan de Rooseveltstraat 12 gevestigd: Drukkerij Groen, The Document Factory, e-Vision, [D]Imago, Atripel en Délifrance.

Leiden 3 Oktober


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×