Eigenaar Aart van der Toorn bij de restanten van het door brand verwoeste pand. (Foto: Chris de Waard).

Bedrijfspand Flevoweg gesloopt

Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Flevoweg en de Flevodwarsweg dat begin april door brand werd verwoest, is gesloopt. De afgelopen weken werd het gebouw bijna helemaal afgebroken, alleen een verdiepingsvloer die niet door de brand werd aangetast, is blijven staan. Eigenaar Aart van der Toorn heeft de plannen voor de nieuwbouw al klaar en hoopt nog dit jaar te kunnen starten met de realisatie van een nieuw bedrijvencomplex in de Merenwijk.

 

Advertentie

Leiden Brand in bedrijfsverzamelgebouw Merenwijk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×