Twee uitgebrande computers. Dat is alles wat er over is van de werkplek waar de nog onbekende brandstichter benzine over het toetsenbord en in de laden van het bureau goot. (Archieffoto: Chris de Waard)

Brand Flevoweg aangestoken

De brand die in de nacht van 2 op 3 april een bedrijfsverzamelgebouw aan de Flevoweg en de Flevodwarsweg op Industrieterrein Merenwijk grotendeels verwoestte, is aangestoken. Dat is door zowel de politie als door onderzoekers van de betrokken verzekeringsmaatschappijen bevestigd aan de beheerder van het pand. In het kantoor van een schoonmaakbedrijf op de eerste verdieping zijn sporen van benzine gevonden op en in het bureau van de eigenaar van het bedrijf. Hoe de dader(s) is/zijn binnengekomen is nog niet bekend. Ook zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Bij de brand raakten drie brandweermannen gewond, waarvan twee ernstig.

De politie zelf kon of wilde maandagmiddag nog niet reageren op onze vragen met betrekking tot de brandstichting.

Leiden Brand in bedrijfsverzamelgebouw Merenwijk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×