Al 80.000 euro voor Rembrandt's Goldrush

De organisatie van Rembrandt’s Goldrush, een project dat volgend jaar zomer in Leiden moet plaatsvinden, heeft al 80.000 euro aan sponsorgelden binnen. “Daarmee is ongeveer een derde van de begroting gedekt”, zo laat een verheugde Ruud Kenter weten. Kenter heeft nog meer goed nieuws over het project: “Op 3 juni komt de Commissaris van de Koningin Jan Fransen de Goldrush openen op het Stadhuisplein, er komt een samenwerking met de Universiteit Leiden en we krijgen van alle kanten veel medewerking om de Goldrush te laten slagen. Zo gaat MKB Leiden onder onder de aandacht van hun leden brengen en presenteren we onze plannen woensdag bij de Koninklijke Horecabond Nederland. En vrijdag gaan we om tafel met Chris de Mol”. Interimmanager De Mol is onlangs door de gemeente aangetrokken als projectleider voor het Rembrandtjaar.

De Stichting rembrandt’s Goldrusg ontwikkelt momenteel ook plannen om de Goldrush landelijk uit te gaan voeren. “Dat moet dan leiden tot een Rembrandts Goldrush toeristenarrangement,” aldus Kenter.

Leiden goldrush


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×