Rembrandtlezing bij Universiteit

De Faculteit der Kunsten van de Universiteit Leiden heeft de Nederlandse Rembrandtkenner bij uitstek, prof. dr. Ernst van de Wetering van het Rembrandt Research Project, uitgenodigd om een lezing te houden over het leven en werk van Rembrandt van Rijn. Op donderdag 17 november houdt hij deze Rembrandtlezing om 16.00 uur in het Lipsiusgebouw (zaal 011) aan de Cleveringaplaats 1.

De lezing is onder andere bedoeld ter inspiratie van studenten van het Koninklijk Conservatorium die in het voorjaar van 2006 een viertal Rembrandtconcerten uitvoeren in Stedelijk Museum De Lakenhal en in het Leidse cultuurgebouw Scheltema. De concerten bestaan uit oude muziek en nieuw geschreven composities, gebaseerd op werk en leven van Rembrandt. Uiteraard zijn ook Leidse studenten en andere geïnteresseerden van harte welkom de lezing bij te wonen.

Aanmelden en informatie: Faculteit der Kunsten: Rosalien van der Poel, rhm.vanderpoel@kunsten.leidenuniv.nl of 071 527 18 04.

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×