Sleutelstad op zoek naar Leidse artiesten

Voor ons nieuwe Leidse radiostation Sleutelstad 93.7 FM zijn we nog steeds op zoek naar muziek uit Leiden. Op 2 december zijn we begonnen met uitzenden via de ether op 93.7 FM en via internet. Elk uur worden er één of twee nummers van artiesten uit Leiden (of directe omgeving) gedraaid. Zo was bijvoorbeeld de Leidse kerstsingle ‘Kerst in de Kooi’ van het duo Tartuffe de afgelopen weken veelvuldig te horen.

Omdat we voornamelijk beschikken over ouder ‘Leids werk’ zoals Rubberen Robbie, Leidse Kees, Meilof, de Lenco’s en bijvoorbeeld The Spirit of St. Louis, zijn we naarstig op zoek naar recentere muziek uit de Sleutelstad.

Muzikanten of sympathisanten uit de Leidse regio kunnen platen en cd’s opsturen naar postbus 937, 2300 AX in Leiden. Als het werk digitaal beschikbaar is, kan het ook gemailed worden naar redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Sleutelstad FM


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×