Sleutelstad FM nu ook thuis op 102.4

Sinds vanmorgen 6.45 uur geeft Casema de uitzendingen van Sleutelstad FM door via het kabelnet in de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Kabelabonnees in Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude kunnen voortaan thuis afstemmen op 102.4 Mhz. Sleutelstad komt op de kabel na een positief advies van de regionale programmaraad. De programmaraad adviseerde om Sleutelstad door te geven op de oude frequentie van RTL FM, maar Casema koos ervoor om TMF Radio daar te handhaven en Studio Brussel in te wisselen voor Sleutelstad.

Abonnees van Lijbrandt Telecom kunnen Sleutelstad vooralsnog niet via de kabel ontvangen. Deze kabelaanbieder heeft nog niet gereageerd op ons verzoek om doorgifte n.a.v. het besluit dat de programmaraad eind maart al nam. Lijbrandt houdt zich overigens al jaren niet aan de mediawet en negeert consequent de adviezen van de programmaraad die daarom inmiddels een procedure tegen Lijbrandt aanhangig heeft gemaakt bij het Commissariaat voor de Media. “Lijbrandt reageert op geen enkele wijze op onze verzoeken om te komen tot een werkbare verhouding met onze programmaraad,” zo kreeg het CvdM te horen.

Ook op de website van Lijbrandt is te zien dat deze kabelaanbieder inderdaad niet veel werk maakt van het actueel houden van het programma-aanbod. Zo worden daar zenders genoemd die al jaren niet meer bestaan.

Advertentie

Geen categorie Sleutelstad FM


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×