Benefietconcert voor slachtoffers aardbeving in Pakistan

Op 8 oktober 2005 kwamen 73.000 mensen om en werden nog eens 2,6 miljoen mensen dakloos door een verwoestende aardbeving in Pakistan. Internationale hulp is tot nu toe nog ontoereikend. Er zijn twee miljoen mensen die zonder voedselhulp het eind van de winter niet zullen halen. De SP Leiden, het LWO en het LVC organiseren daarom in samenwerking met Novib een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving. De Leidse bands Smogus en Border zullen op donderdag 26 januari in het LVC spelen. Voor 7,50 euro bent u daarbij en steunt u Pakistan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×