D66 Leiden heeft eigen stemwijzer

Vertwijfelde kiezers kunnen nu ook via de stemwijzer van D66 Leiden tot een stemkeuze komen. D66 brengt een eigen stemadvies uit via www.d66kieswijzer.nl/leiden. Aan de hand van drie vragen kunnen kiezers bepalen in hoeverre hun mening overeenkomt met die van D66. De vragen vormen een dwarsdoorsnede van het lokale D66-verkiezingsprogramma. De D66-wijzer is een knipoog naar de discussie over de objectiviteit van stemwijzers.

“Als de kiezer één vraag hetzelfde beantwoordt als D66, is een bezoekje aan www.d66leiden.nl beslist de moeite waard. Als twee antwoorden overeenkomen, behoort men een stem op D66 serieus te overwegen. Bij drie gelijke antwoorden lijdt het geen twijfel op welke partij men zou moeten stemmen,” zo laten raadslid Sabine Verschoor en kandidaat-raadslid Jeffrey van Haaster weten.

Advertentie

Leiden stemwijzer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×