Ook Duurzaam Nederland boos op stemwijzer

De afdeling Leiden e.o. van DuurzaamNederland heeft nu ook een website. In de site zijn de speerpunten, het afdelingsprogramma en alle kandidaten op de kieslijst opgenomen. Net als de Stadspartij Leiden Ontzet en Stadsbelang Leiden is ook de afdeling Leiden van DuurzaamNederland niet opgenomen in de StemWijzer voor Leiden. De partij benadrukt dat StemWijzer.nl geen contact heeft opgenomen en dat e-mails aan StemWijzer steeds onbeantwoord zijn gebleven.

Met de eigen website hoopt de afdeling dat de kiezer nu weet waar de partij voor staat in de komende vier jaar.

Advertentie

Leiden stemwijzer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×