Schaamscherm in de prijzen bij Peurbakkentocht

Het omstreden ‘schaamscherm’ dat eerder dit jaar enkele dagen het ‘Gat van Van de Putten’ bij het station verhuldde is afgelopen avond in de prijzen gevallen tijdens de 21e Peurbakkentocht. De makers van het scherm, het Leidse bedrijf Studio America, dreven met hun Peurbak de spot met zichzelf door met een miniatuurschaamscherm door de Leidse grachten te varen. Op het doek was de tekst “Geen commentaar!” gedrukt. Het bedrijf maakte ook van de gelegenheid gebruik om iets recht te zetten. De 180.000 euro die het scherm heeft gekost is niet bij hen uitgegeven, zo was op een bord in de Peurbak te lezen. (Foto: Chris de Waard).

Advertentie

Leiden schaamscherm


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×