Links college bijna rond

Het is bijna zo goed als zeker dat Leiden een links college van burgemeester en wethouders krijgt. Over de hoofdpunten zoals de aanleg van de Rijn-Gouwelijn en de toekomst van de Oostvlietpolder zijn de onderhandelaars van PvdA, SP, GroenLinks en de ChristenUnie het al eens. Wel moet er nog over een aantal kleine zaken onderhandeld worden maar daarover verwacht men geen problemen. Ook is er overeenstemming over het huurbeleid en Leidens bereikbaarheidsprobleem. Over de precieze inhoud van het akkoord willen de onderhandelaars nog niets kwijt.

De verschillende fracties moeten nog hun goedkeuring geven aan het voorlopige akkoord.

Leiden havana


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×