Afscheid en installatie college vandaag via Sleutelstad.nl

Vanmiddag om 16.30 uur vindt er een extra raadsvergadering plaats waarin door de gemeenteraad afscheid genomen wordt van de huidige wethouders. Vanavond om 20.00 uur worden vervolgens de nieuwe wethouders geïnstalleerd. De zes nieuwe wethouderskandidaten zullen zich eerst aan de gemeenteraad voorstellen, waarna de raad de gelegenheid krijgt hen vragen te stellen. Op dinsdag 25 april is er weer een reguliere raadsvergadering. Het coalitieakkoord 2006 -2010 ‘Met hart en hand’ vormt dan één van de agendapunten.

Klik hier om live mee te luisteren. (vanaf 20.00 uur).

Op maandag 24 april van 16.30 uur tot 18.30 uur hebben de inwoners van Leiden gelegenheid om afscheid te nemen van de wethouders Ron Hillebrand, Rogier van der Sande, Wim de Boer, Ruud Hessing, Hans Buijing en Alexander Geertsema tijdens een afscheidsreceptie in de Pieterskerk.

Morgen zijn de vergaderingen in de loop van de dag ook beschikbaar via //www.sleutelstad.nl/raadsvergadering/. Daar zijn ook eerdere vergaderingen na te luisteren. Informatie over agenda en stukken is te vinden op www.leiden.nl/raad.

Leiden havana


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×