Politie zoekt gevaarlijke Leidse zedendelinquent

De politie is op zoek naar een 25-jarige man die ervan wordt verdacht meerdere ernstige zedenmisdrijven te hebben gepleegd. De politie kwam de man op het spoor na meerdere aangiften van slachtoffers. Het gaat om de in Leiden geboren Johan-Frederik Stellingwerf. De politie weet niet waar de man nu woont of verblijft. Hij staat ingeschreven in een woning aan de Kagerdreef in Sassenheim, maar daar verblijft hij niet.

De misdrijven waarvan de man wordt verdacht zijn volgens het Openbaar Ministerie (OM) kort geleden gepleegd. Het OM wil niet zeggen om welke misdrijven het precies gaat.

De man zoekt zijn slachtoffers volgens de politie onder meer in het uitgaansleven in de regio’s Amsterdam en Den Haag. S. rijdt onder meer in een zwarte Opel Kadett met het kenteken YZ-98-ZB, bouwjaar 1991, vierdeurs, maar wisselt volgens de politie vaak van auto.

De politie is dringend op zoek naar de huidige verblijfplaats van de man en roept ook eventuele slachtoffers op zich bij de politie te melden. Mocht u weten waar Johan Stellingwerf verblijft, probeert u dan niet de man zelf aan te houden, maar geef uw informatie door aan Politie Hollands Midden via 071-5249039.

Leiden stellingwerf


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×