Tartuffe wint Leids Festival van het Nederlandse Lied

Het duo Tartuffe uit Leiderdorp heeft zaterdag het Leids Festival van het Nederlandse Lied gewonnen. Het damesduo was zo sterk dat de jury, bestaande uit o.a. Leidse Kees, Richard Neuteboom (organisator Hollands Sterrenfeest) en wethouder Paul Jonas, niet om hen heen kon. Savana uit Enschede werd tweede en Wesley Klein uit Leiden derde. De winnaars ontvingen een bokaal en een hoofdprijs van 500 euro, bovendien mogen ze optreden tijdens het Hollands Sterrenfeest, Leidens Ontzet en zijn volgend jaar pauzeact van het festival. Het mooie weer zorgde ervoor dat de terrasssen vol zaten zoadat iedereen kon genieten van het levenslied dat vanuit de boten te horen was.

Het grote enthousiasme van het publiek bewijst maar eens te meer dat Leiden zich uitstekend leent voor een combinatie van muziek en water. De Leidse Waterdagen en het Leids Festival van het Nederlandse Lied zijn dan ook niet meer weg te denken uit de Leidse evenementenkalender en de Leidse grachten

Cultuur Leiden popstarwesleyklein Tartuffe


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×