Het winnende team van Dura Vermeer. (Foto's: Chris de Waard).

Massale opkomst bij Drakenbootraces

Afgelopen zaterdagmiddag stonden de Drakenbootraces op het Lakenfeesten-programma. De hele middag streden enkele tientallen teams om de eer en een beker in het water langs de Apothekersdijk. Aangemoedigd door vele honderden mensen die op het spektakel afgekomen waren, gingen de pijlsnelle boten door het water, opgezweept door de trommelaars en de teamgenoten aan de wal.

Bij de recreatieroeiers eindigden de herenteams van Pro Life Factory, Fun Fit en Molucs Dragons respectievelijk op de eerste, tweede en derde plaats. Bij de dames wwerd Pro Life eveneens eerste. Tweede werd Paulides en DIOK werd derde.

Bij de professionals was het team van Dura Vermeer het snelste. Tweede werden de The Hague dragons en derde de Bush Dragons.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×