"Kijk nou eens goed! Dat is gewoon opa met een gekke hoed". (Foto's: Chris de Waard).

Rembrandt, Rembrandt en nog eens Rembrandt

Wie Rembrandt zegt, zegt Leiden en wie Leiden zegt, zegt Rembrandt. Al maanden staat de Sleutelstad in het teken van de beroemde schilder, maar dit weekend komt het Rembrandtjaar tot een absoluut hoogtepunt tijdens het Rembrandtfestival dat ook morgen nog de hele dag de stad in haar greep houdt. Overal waar je loopt zie je tijdgenoten van de schilder, op verschillende plaatsen in het centrum worden kluchten uitgevoerd en de levende Nachtwacht is evenmin te ontwijken. Wie niks met de schilder heeft, kan maar beter de stad ontvluchten.

Het uitgebreide programma van het festival staat op www.rembrandtfestival.nl

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×