Man mishandeld op Hooigracht

De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling van een 20-jarige Leidenaar. Deze werd door een nog onbekende man, van tussen de 20 en 25 jaar, gistermiddag op de Hooigracht zonder aanleiding in zijn gezicht geslagen. De Leidenaar hield aan het incident een opgezwollen gezicht over, van de dader ontbreekt tot nu toe ieder spoor. Het slachtoffer fietste op de Hooigracht een groepje van drie of vier personen voorbij, er werd iets geroepen maar de Leidenaar reageerde niet en fietste door. Eén van de mannen uit de groep fietste het slachtoffer achterna en dwong hem te stoppen.

Vervolgens deelde de man een aantal vuistslagen uit waarop hij weer wegfietste de Hooglandsekerkchoorsteeg in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×