Violist Roby Lakatos

Komend weekend het Rapenburgconcert

Vanaf morgen tot en met zondag wordt in Leiden het Rapenburgconcert georganiseerd. Tijdens dit concert aan, volgens Boudewijn Buch, één van ’s wereld mooiste grachten, kan het publiek zowel vanuit een sloep als vanaf de kade genieten van een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand programma. Het concert belooft dit jaar een waar spectakel te worden met als topper de meesterviolist Roby Lakatos. Een aantal jaren terug was hij al te bewonderen tijdens het Prinsengrachtconcert in Amsterdam en in 2004 speelde hij met Maxim Vengerov en het London Symphony Orchestra tijdens het ‘Genius of the Violin’ festival.

Naast internationale artiesten, treedt er ook een keur aan regionaal talent op, zoals de Ram Jam Band, Men in Blues, Boya en Generations. Bovendien is er in het kader van Rembrandt 400 door atelier Kunst & Vliegwerk een eigen interpretatie van de Nachtwacht geschilderd die de titel “de Grachtwacht” heeft meegekregen. Dit kleurrijke doek zal dienen als achtergrond op het het podium. Het totale programma van het Rapenburgconcert is hier te vinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×