Motoragent gewond bij aanrijding

Een motoragent van politie Hollands Midden is vanmiddag bij een aanrijding op de Leidseweg in Voorschoten gewond geraakt. De agent reed in de richting van Leiden toen een 43-jarige automobiliste uit Leiderdorp vanuit de Badhuisstraat rechtsaf de Leidseweg opreed en met de agent in botsing kwam. De motoragent wist zelf de hulpdiensten te bellen voordat hij buiten bewustzijn raakte, hij werd met onbekend letsel per spoedtransport overgebracht naar het LUMC.

De automobiliste werd samen met haar dochter ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De Leidseweg in de richting van Leiden en de Badhuisstraat zijn enige tijd afgesloten geweest.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×