Vrouw en haar hond mishandeld

Een vrouw is afgelopen zaterdagnacht samen met haar hond zwaar mishandeld op de Jan van Houtkade door een nog onbekende man. Ze liep langs een café waar een agressieve man voor de deur stond die in verband met de sluitingstijd daar niet naar binnen mocht. Hij dreigde tot twee keer toe een fiets door het raam naar binnen te gooien. De vrouw sprak de man daarop aan en liep verder. Op een gegeven moment kwam de man naast haar lopen en begon haar hond te schoppen, doordat zij deze probeerde te beschermen werd ze ook zelf tegen haar benen en in haar bovenlichaam getrapt en viel een aantal keren in de heg.

Toen de man er genoeg van had liep hij weer verder in de richting van de Lammenschansweg. In het café hebben ze de vrouw opgevangen en de politie gebeld. Deze is op zoek naar getuigen van het voorval. Mensen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×