Het team van Zorg en Zekerheid Leiden

Topbasketball terug in de Sleutelstad

Het is inmiddels alweer twintig jaar geleden dat de roemruchte periode van Parker en Elmex werd afgesloten maar vanaf vanavond keert het eredivisie basketball terug in Leiden. Om 19.30 uur start de eerste thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Landstede uit Zwolle. De komende weken volgen er nog twee thuiswedstrijden, zaterdag speelt ZZ Leiden tegen Woon! Aris uit Leeuwarden en volgende week donderdag krijgt de club Rotterdam op bezoek in de Vijf Meihal aan de Boshuizerlaan.

Nog aardig om te vermelden is, dat de Vijf Meihal 35 jaar geleden is gebouwd voor een periode van 15 jaar. Eigenlijk had het dus al tegen de vlakte moeten liggen. Als het aan Zorg en Zekerheid Leiden ligt mag, in overdrachtelijke zin dan, het dak er af de komende acht dagen.

Advertentie

Leiden sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×