Fietstocht "Linksom door Leiden"

De SP organiseert op donderdag 26 oktober een fietstocht door Leiden. Naast verschillende raadsleden zal ook SP-wethouder van Sport en Financiën Raymond Keur meefietsen. Vooraf zullen alle fietsen versierd worden met tomaten, rode linten, stickers en vlaggen. De SP’ers die meegaan zullen flyers uitdelen over de SP-visie op verkeer en vervoer en klaar staan voor vragen van fietsers.

Het versieren van de fietsen startom 13:00 uur bij de SPeer, Marnixstraat 18, Leiden. Om 14:00 uur begint defietstocht. De route zal later bekend gemaakt worden. Iedereen mag meefietsen met de SP’ers.

Leiden sp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×