Politie pakt foutpakeerders Haagse Schouwweg aan

De politie van Leiden heeft zaterdag zes bekeuringen uitgeschreven voorhet fout parkeren bij de voetbalvereniging DOCOS aan de Haagse Schouwweg. Automobilistenhadden hun auto in de berm geparkeerd. Om daar te parkeren rijdt men over het(brom)fietspad heen. Dit levert gevaar op voor de veiligheid van (brom)fietsers en het beschadigt het gras enorm. Algeruime tijd waarschuwt de politie samen met het bestuur van de voetbalverenigingbezoekers om niet in de berm te parkeren. Via een bord bij de toegang worden zijverwezen naar een naastgelegen parkeerterrein. De politie zet de controles voort.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×