Keur opent Sprankelplek

Op dinsdag 17 oktober om 16.30 heeft wethouder Keur de Sprankelplek in het Steneveltpark onthuld. Een draaiorgel zorgde vooraf voor een goede sfeer onder de vele kinderen, ouders en buurtbewoners. Een woordvoerder van Jantje Beton, dat de Sprankelplek heeft aangeboden, vertelde dat het kunstwerk is opgebouwd uit 25 sprankels die voor de diversiteit van de samenleving staan. Er is een kroon gevormd van acht sprankels waarop tekeningen staan van schoolkinderen uit de buurt.

Daarna onthulde wethouder Keur met de aanwezige kinderen het kunstwerk. Alle kinderen kregen een bellenblaas. De kinderen die de tekeningen hebben gemaakt, mochten vertellen over hun tekening en kregen een cadeautje.

Advertentie

Leiden kunst


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×