Redding nabij voor parkeerterrein Haagweg

Na vragen van alle partijen tijdens de commissievergadering Ruimte en Bereikbaarheid liet wethouder Steegh donderdagavond los dat de gesprekken met NS en Structon Vastgoed ‘heel goed verlopen’. Op 1 december moet er een oplossing zijn gevonden voor Stadsparkeerplan Leiden, omdat het contract voor het Haagwegterrein dan afloopt.

De parkeerplaats bij Naturalis kan eventueel in gebruik genomen worden, maar vermoedelijk is dat niet nodig. Voor de volgende raadscommissie op 21 november heeft de wethouder de plannen klaar. Dat is dus ruim op tijd voor de deadline van 1 december. Bij alle partijen was de opluchting merkbaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×