Veilige fietsroute voor kinderen

Komende maandag gaan kinderen van groep 8 van de openbare basisschool Merenwijk de Veilige Fietsroute fietsen, de fietsroute start om 9.30 uur op het Valkenpadplein bij de school. De route duurt maximaal een uur en wethouder John Steegh heeft beloofd mee te fietsen. Met de veilige fietsroute willen de kinderen de aandacht vestigen op een aantal verkeersonveilige plekken in de Slaaghwijk. De onveilige plekken zijn gemarkeerd met zelfgemaakte verkeersborden. Na afloop krijgt wethouder Steegh een boekje met foto’s en suggesties ter verbetering overhandigd. De veilige fietstroute is een vervolg op de succesvolle Halloween Lampionnenoptocht die op 31 oktober is gelopen. Hieraan deden zo’n zestig kinderen mee.

De veilige fietstroute is een vervolg op de succesvolle Halloween Lampionnenoptocht die op 31 oktober is gelopen. Hieraan deden zo’n zestig kinderen mee, alle kinderen mogen aan de fietsroute meedoen.

Cultuur Leiden halloween


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×