College wil Roerende Ruimtebelasting invoeren

Voor woonwagens en woonboten wil wethouder van Financiën Raymond Keur van de SP in 2008 een zogenaamde Roerende Ruimtebelasting invoeren. Net als voor onroerende zaken een WOZ-belasting wordt geheven wil Keur dit ook voor roerende zaken doorvoeren. Gelijke monniken, gelijke kappen, aldus Keur. Hij bereidt hier momenteel beleid op voor. In en later stadium zal de raad zich hier over moeten uitspreken.    

Keur verwacht in de aanloop naar de inning wel hoge perceptiekosten, maar uiteindelijk moet de gemeente hier toch geld aan over houden.

Leiden woonbotenbelasting


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×