Wie wordt onze nieuwe Stadsprins?

Op zaterdag 18 november wordt om 11 over 11 ’s avonds bekend gemaakt wie de nieuwe Stadsprins is. Carnavalsvereniging De Leidse Hutspotten neemt tijdens het jaarlijkse prinsenbal in Partycentrum De Zijl afscheid van Stadsprins Stephano de Eerste en zijn prinses Lucie en stelt de nieuwe Stadsprins voor. Blaaskapel EX BTW en DJ BoBo verzorgen de feest- en dansmuziek tijdens het prinsenbal. De aanvang is om 21.00 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis. Op zondag 19 november is er vanaf 15.00 uur gelegenheid kennis te maken met de nieuwe Stadsprins in het Hutspottenhonk aan de Voorschoterweg.

Er wordt druk gespeculeerd wie de nieuwe Stadsprins is, maar tot nu toe is dit een goed bewaard geheim. Het gonst van de geruchten, maar ook bij de redactie van Sleutelstad is nog niets definitiefs bekend. De carnavalsvereniging wordt geleid door een Prins met zijn raad van Elf.

De nieuwe Stadsprins moet veel tijd tot zijn beschikking hebben rond het jaarlijkse carnavalsweekeinde. Ook de bezoeken aan de Mytylschool en verzorgingshuizen in de Leidse Regio kosten veel tijd. Daarnaast organiseert de carnavalsvereniging jaarlijks een grote carnavalsavond voor gehandicapten, een carnavalsmiddag voor 55 plussers uit de Leidse regio.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×