Leidenopdekaart.tk breidt uit

De website www.leidenopdekaart.tk  breidt haar activiteiten aanzienlijk uit. Er zijn veel nieuwe opties bijgekomen op de website. Wie een geldig e-mailadres opgeeft, kan lid worden van de site en gebruik maken van de mogelijkheden om met anderen uit de regio te communiceren. De nieuwsrubrieken zijn uitgebreid en er kunnen gebruikersprofielen geplaatst worden in die rubrieken. Een gastenboek, een blog sectie, een forum en een fotorubriek met promotiemateriaal over Leiden zijn eveneens toegevoegd.

Bedenker en webmaster van de website, Marcel Boeré kreeg eind dit jaar van de NCRV een eervolle vermelding voor de inzet die hij heeft getoond om Leidse bands te werven voor de nationale www.ongekendtalent.nl talentensite van de NCRV. Een aantal van deze bands/artiesten is al live te horen geweest in één van de radioprogramma’s van de NCRV.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×