Winnersway opent nieuwe locatie

Christelijk afkickcentrum Winnersway opent op vrijdag 1 december officieel een nieuwe locatie in Amsterdam. Winnersway houdt zich sinds 1999 in Leiden bezig met hulpverlening aan verslaafden en is ontstaan vanuit een kerkelijke organisatie. De hulp die Winnersway biedt, is gebaseerd op bijbelse principes. Na 5 jaar is de opvang uitgegroeid tot een professionele organisatie die plaats biedt aan ongeveer 40 verslaafden. Verschillende achtergronden, nationaliteiten en culturen zorgen dat Winnersway een dwarsdoorsnede is van de maatschappij.

Gedreven door een zorg voor mensen, die hulp nodig hebben, komt Winnersway al vanaf 2001 in Amsterdam om contact te leggen met de mensen van de straat. Vanuit verschillende lokaties wordt geprobeerd dak- en thuislozen, maar ook alcohol- en drugsverslaafden te helpen. Vanaf heden hebben ze een vaste plek in de binnenstad, van waaruit ze de hulp kunnen voortzetten en uitbreiden. Op vrijdag 1 december van 15.00 uur tot 17.00 uur openen ze officieel de nieuwe lokatie in de Barndesteeg 6a te Amsterdam.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×