Negen aanhoudingen voor geweld

De politie heeft zondagmorgen twee incidenten 9 verdachten aangehouden. Twee verdachten zitten nog voor het onderzoek vast. Het gaat hier om twee mannen van 29 en 60 jaar uit Leiden en Alphen aan den Rijn. Zij mishandelden rond 00.40 uur in een café aan de Beestenmarkt een 25 jarige bezoeker uit Mechelen. Waarom is nog onduidelijk. De man uit Mechelen brak ondermeer een rib bij het incident.

In de Vrouwensteeg kwam het rond 03.40 uur tot een vechtpartij tussen een aantal mannen. De politie hield de mannen aan. Zij komen uit Leiderdorp, Leiden en Zoeterwoude en zijn in de leeftijd van 19 tot en met 25 jaar. De aanleiding tot het gevecht is onduidelijk. Zeker is dat er over en weer klappen zijn gevallen en alle betrokkenen tegen elkaar aangifte deden. De politie onderzoekt de zaak verder en maakt proces-verbaal op.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×