CDA-Café over verkiezingen Provinciale Staten

Op 7 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Maar wat is nu het belang van de provinciale vertegenwoordiging? En waar gaan de verkiezingen over? Deze en andere vragen komen aan de orde in het CDA-Café van woensdag 17 januari. Te gast zijn Henk Bleker, gedeputeerde te Groningen en secretaris van het landelijk bestuur van het CDA, Wiebrand Dijkstra, kandidaat-statenlid en Jan-Jaap de Haan, fractievoorzitter van het CDA Leiden.

Tijdens het CDA-Café is er bovendien de gelegenheid het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het Café vindt plaats in de bovenzaal van Etablissement Einstein, Nieuwe Rijn 19 te Leiden. Aanvang: 20.00 uur. Als altijd is elke belangstellende van harte welkom; de toegang is vrij.

Leiden psverk2007


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×