Getuige gezocht van poging tot beroving

Het onderzoek door de politie naar de poging tot beroving op een 15-jarige jongen uit Leiderdorp heeft tot op heden nog niet geleid tot aanhouding van de daders. De politie sprak met het slachtoffer en een meisje dat vanaf de Bosrode getuige was van het incident. Uit die gesprekken is naar voren gekomen dat er op een bankje aan het Kraaienpad een ongeveer 17-jarig meisje zat dat mogelijk belangrijke informatie voor het onderzoek heeft. De daders zijn namelijk langs dit meisje gelopen. De politie vraagt of zij contact kan opnemen met de recherche van de politie Leiden via 0900-8844.

Ook andere informatie over dit incident kan op dit nummer doorgebeld worden. Het incident gebeurde op maandag 19 maart rond 13.45 uur op het fietspad aan het Kraaienpad. De Leiderdorper werd tijdens het fietsen aangesproken door de drie daders die daar liepen. Vervolgens werd hij beetgepakt en zijn zakken doorzocht. Ze stopten er mee toen een meisje nabij de Bosrode en getuige van het incident naar ze riep. Daarna liepen ze weg. Er werd niets gestolen. Wel liep de fiets van de jongen schade op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×