Van links naar rechts: Evert-Jan Rijsdam, Dré Eversteijn en John van Antwerpen.

ROC Leiden wint Nederlands Jeugdkampioenschap Bakkerij

Tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap Bakkerij in Wageningen, sleepten leerlingen van het ROC Leiden in totaal 5 prijzen in de wacht. De deelnemers vervaardigden tijdens het kampioenschap allemaal een opdracht die bij het niveau van hun opleiding paste. Dit bleef niet zonder goede resultaten. Dré Eversteijn won de eerste prijs banketbakken niveau 2. Evert-Jan Rijsdam verdiende in de categorie Brood-banketbakken niveau 2 de eerste prijs. Remco Zentveld werd in de categorie Allround Banketbakken niveau 3 derde. John van Antwerpen werd nationaal kampioen Allround Brood-banketbakken niveau 3. Daarnaast won John de GB Ingredients Award, omdat hij van de verwerkte grondstoffen de mooiste producten maakte.

Dré en Remco volgen hun bakkersopleiding bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en Evert-Jan en John zijn in de leer bij Bakkerij J.Vreugenhil in Maasdijk.Ook tijdens eerdere kampioenschappen behaalde het ROC Leiden goede resultaten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×