VVO verzoekt om voorlopige voorziening

1

De Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) heeft bij de Raad van State beroep aangetekend tegen het hernieuwde goedkeuringsbesluit omtrent het bestemmingsplan Oostvlietpolder. Dit bestemmingsplan presenteerde de provincie Zuid-Holland in december 2006, nadat het eerste goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten in april 2005 door de Raad van State werd afgekeurd. Het tweede goedkeuringsbesluit komt grotendeels overeen met het vorige.

Omdat de VVO zich ook hierin niet kan vinden, heeft de vereniging er bij de Raad van State beroep tegen aangetekend. Daarnaast heeft de VVO een verzoek om voorlopige voorziening ingediend. Dit heeft tot gevolg, dat de inwerkingtreding van het bestemmingsplan vertraagd wordt, tot op het verzoek beslist is. Volgende week dinsdag behandelt de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State het verzoek.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

1 reactie

  1. Harry Schoch op

    Denkt het College nog aan die 6 hectare groen die in haar programma staat…..? Ik heb daar niets van gemerkt. Hopelijk is de Raad van State dinsdag 24-4 wijzer, want nog steeds is niet goed aangetoond dat het bedrijventerrein in de Oostvlietpolder, onze laatste groene Leidse polder, nodig is. Eerst maar eens radicaal de leegstand aanpakken met opknap en herstucturering van bestaande bedrijventerreinen. !

    Harry Schoch.

Over de auteur

Je bent nu offline