Feesten met Leidse DJ Armin op Koninginnedag

“Ook al is dit alweer de derde keer dat ik met Koninginnedag in Leiden sta, dit is en blijft een van de festivals waar ik me door het jaar heen het meeste op blijf verheugen. Afgelopen twee jaar waren voor mij geweldig en naar mijn weten heb ik dit ook op het publiek kunnen overbrengen. Het is en blijft toch mijn stad!” aldus DJ Armin. Tijdens Koninginnedag zal Armin dus opnieuw de Garenmarkt op z’n kop komen zetten. Evenals vorig jaar zal hij dit samen doen met andere Nederlandse top DJ’s zoals Erick E. Fedde le Grand, ElSandro en Franklin zullen op 30 april als nieuwkomers hun debuut maken op de Garenmarkt. Het zal weer een mooie ‘Queensday Party’ worden.

Armin heeft als DJ en als producer een geweldig jaar achter de rug. Zijn laatste show in Ahoy was compleet uitverkocht en ook bracht Armin al weer zijn tweede DVD uit. In dit zelfde jaar presenteerde hij ook nog twee CD’s. De derde versie van ‘A State of Trance’ werd evenals voorgaande jaren een groot succes. Ook de zogenaamde terugblik op Armin’s nog maar 10 jaar jonge carrière ’10 Years’ werd door het publiek met groot enthousiasme ontvangen. Zijn laatste singel ‘This World Is Watching Me’in samenwerking met Rank 1 blijkt op dit moment een hit en staat dan ook hoog in de Nederlandse charts genoteerd. Dit Alles bracht met zich mee dat Armin zich dit jaar nr. 2 DJ van de wereld mag noemen en daarmee meteen de hoogst genoteerde Nederlander is in de prestigieuze DJ Mag Top 100.

Garenmarkt, maandag 30 april, aanvang 14.00 uur; de toegang is gratis. Meer informatie : www.armadaevents.com

Leiden armin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×