Foto: PR

Eindtentoonstelling Kids Creatief

Vandaag werd bij Speeltuinvereniging Vogelwijk de eindtentoonstelling gehouden van de basisschoolcursus van Kids Creatief. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar presenteerden de kunstwerken die zij in dertien kunstworkshops hadden gemaakt aan ouders, familie en belangstellenden. De kinderen hebben de tentoonstelling vanmorgen zelf ingericht. Ook de opening van de tentoonstelling werd door de ‘cursisten’ zelf verricht door een aantal korte schimmenspelen op te voeren.

In september start het nieuwe cursusseizoen bij Kids Creatief. Voor inschrijving en informatie over de basisschoolcursus 2007/2008 kan contact worden opgenomen met Joyce Hoogeveen van Kids Creatief: Tel: 06.53588455.

Leiden kidscreatief


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×