Avondfiets4daagse in mei

De Leidse Ren en Toervereniging SWIFT organiseert dit jaar de Avondfiets4daagse van maandag 7 tot en met vrijdag 11 mei. Elke avond in die week zijn er uitgepijlde tochten van 15 en 30 km in de omgeving van Leiden. De routes leiden door alle windstreken rond Leiden, van de duinen tot de meren, van de bollenvelden tot de polders. De deelnemers kunnen van de vijf avonden er vier uitkiezen voor de volledige Avondfiets4daagse. Ook kan men één of meer avonden afzonderlijk inschrijven.

Zowel bij de start als bij terugkomst kunnen de deelnemers in het clubhuis, of op het terras terecht voor een hapje en een drankje.Op de slotavond vrijdag 11 mei, is er voor alle deelnemers een feestelijke afsluiting, de A4D-afterparty, met live-muziek. Startplaats en inschrijving zijn elke avond tussen 18.30 en 19.30 uur bij het clubhuis van Swift, Willem van der Made weg 1, Park de Bult, 2314 ZA Leiden.

Kijk voor meer informatie op: www.swift-leiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×