Wie verdient er een Groen Lintje?

Op dinsdag 5 juni is het Wereldmilieudag. In het kader daarvan reikt GroenLinks Leiden op donderdag 7 juni Groene Lintjes uit. Zoals de kleur van de lintjes al doet vermoeden, zijn zij bestemd voor Leidenaars die zich op welke wijze dan ook, inzetten voor duurzaamheid en het milieu. Hierbij valt onder andere te denken aan het schoonhouden van parken en bieden van ontwikkelingshulp.Tot 12 mei kan iedereen Leidenaars die een Groen Lintje verdienen, aandragen. Dit kan door de gegevens van de kandidaat voorzien van een motivatie, te mailen naar: vincentkagie@orange.nl.

Wanneer de kandidaat genomineerd wordt, ontvangt de aanmelder een uitnodiging voor de uitreiking. De plaats daarvan is nog niet bekend, maar vast staat wel, dat deze plaatsvindt op een groene locatie.Op www.groenlinks-leiden.nl is meer informatie te vinden.In Leiden vindt de Groene Lintjesregen voor het eerst plaats. In Apeldoorn is het initiatief al succesvol gebleken. Doel van de happening is het positief onder ede aandacht brengen van het milieu.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×