Inschrijven Vrijwilligersinformatiemarkt

Organisaties die behoefte hebben aan vrijwilligers, kunnen zich nu al aanmelden voor de Vrijwilligersinformatiemarkt die in september plaatsvindt op de Beestenmarkt. Inschrijven kan bij Waves, de organisator van deze markt, die nu voor de negende keer gehouden wordt. De organisatoren hopen dat zich dit keer ook vrijwilligersorganisaties aanmelden die dat nog niet eerder hebben gedaan. Waves is te vinden aan Breestraat 15. Het telefoonnummer is: 071-5160478.

Natuurlijk kan een markt niet zonder marktbezoekers. De standhouders hopen allemaal op veel publiek dat graag bereid is de handen uit de mouwen te steken en te kiezen voor een vrijwilligersbaan. Vrijwilligerswerk is een hele belangrijke schakel in de samenleving. Zonder de inzet van vrijwilligers zijn veel zaken onmogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van vrijetijdsbesteding, sport en extra hulp. Veel Stichtingen en verenigingen kunnen niet functioneren zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligersinformatiemarkt vindt plaats op zaterdag 15 september van 12.00 tot 16.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×