Wesley wordt gefeliciteerd door Leidse Kees (Foto: Leidse Glibber)

Wesley Klein wint Leids Festival van het Levenslied

Leidenaar Wesley Klein heeft afgelopen zaterdag de negende editie van het Leids Festival van het Levenslied gewonnen. In een finale, die bestond uit Echtuh Mannuh uit Den Haag, Sjannie uit Budel, Joris uit Groningen, Wesley Klein uit Leiden, One Mike uit Zaandam en Ray van der Heiden werd Wesley Klein door de jury als winnaar gekozen, hij ontving een cheque ter waarde van 500 euro en een speciale bokaal. De jury bestond uit Ed Citroen, Leidse Kees, Sander Pardon en Willem Bey.

Tweede werd Sjannie uit Budel en derde Joris uit Groningen.

Leiden popstarwesleyklein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×