College bezoekt Transvaal en Lage Mors

Volgende week woensdag bezoekt het college de wijken Transvaal en Lage Mors. Eerst fietsen burgemeester en wethouders door de wijk, daarna wordt met bewoners gesproken. De collegeleden bezoeken diverse instellingen en organisaties in de wijk en spreken met sleutelpersonen. Wijkbewoners die graag met het college willen praten over ontwikkelingen in de wijk, kunnen zich vooraf aanmelden. Hoe dat moet, staat in een bewonersfolder die deze week wordt verspreid.

Het bezoek vindt plaats op woensdagavond 5 september van 20.00 tot 22.00 uur. De centrale locatie van het wijkbezoek is boerderij De Slaagh, Lage Morsweg 102 (het voormalige wijkonderkomen van de gemeente). Bij de vorming van het huidige college is afgesproken om drie of vier keer per jaar met het hele college op werkbezoek te gaan in een wijk van Leiden, om de wijk, de wijkbewoners en de organisaties en instellingen in de wijk goed te leren kennen. Later dit jaar staat een bezoek aan Mardedorp/De Camp nog op het programma.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×