Feestwijzer dikker dan ooit

De Feestwijzer ‘nieuwe stijl ’van de 3 Octobervereeniging, die eind volgende week bij de ruim 12.000 leden op de deurmat zal vallen, is dikker dan ooit. Dat heeft alles te maken met de nieuwe samenstelling van de redactie- en productieploeg van het programmaboekje waarin alle festiviteiten rond Leidens Ontzet staan opgesomd. Secretaris Lodewijk Kallenberg, PR-bestuurslid PR Frans Schohaus en PR-commissielid Trudy Kwik hebben enkele in het oog lopende veranderingen doorgevoerd. Zo zijn alle koraalzangen die bij de Koraalmuziek in het Van der Werffpark en de repetitie hiervan, dit jaar voor het eerst in de Hooglandse Kerk, in de Feestwijzer opgenomen.

Ook is er in het midden van de Feestwijzer een uitklapbare plattegrond van het centrum van Leiden opgenomen waarin alle plaatsen van de evenementen zijn gemarkeerd en de route van de taptoe en optocht met een kleurtje zijn aangegeven. Nieuw is tevens een tijdbalk die het in een oogopslag mogelijk maakt te zien waar op dat moment iets feestelijks gebeurt. De proefdrukken zijn inmiddels goedgekeurd en de Feestwijzer kan worden gedrukt.

Leiden 3 Oktober 2007


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×