Flinke ledenaanwas voor 3 October Vereeniging

De ledenwerving van de 3 October Vereeniging loopt op volle toeren. Het startschot voor de ledenwervingsacties werd onlangs gegeven met werfacties in de Lage Mors en Bokhorst. De Vereeniging was te gast bij het Mondriaan College aan de Vondellaan. Hier kregen de ledenwervers eerst een hutspotmaaltijd, waarna ze wijk introkken. Bijna 150 leidenaars uit deze wijk werden er ingeschreven. Vervolgens werd de Vereeniging uitgenodigd door de Hema, die haar 70-jarig bestaan in Leiden op een echt Leidse manier wilde vieren. Bij de ingang van dit warenhuis kreeg de Vereeniging er ruim 60 nieuwe leden bij.

Daarna werd er gestart met een nieuw aanpak. Op de 3 zaterdagen voorafgaand aan 3 oktober, staat de Commissie Ledenwerving op de hoek van de Haarlemmerstraat / Lange Mare. Naast lid worden kan men bij de stand ook terecht voor de 3-oktoberhandschoenen, -paraplu’s, -lichtjes, -shawls en -petten.

Afgelopen donderdag werden bij de inschrijving voor het Haring en Wittebrood ook nog eens 170 mensen lid gemaakt, 27 meer dan vorig jaar. Het doel van de Vereeniging is om dit jaar 1000 nieuwe leden in te schrijven.

Leiden 3 Oktober 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×