Jong en oud zong uit volle borst mee met liedjes als 'Leiden, Stad van mijn hart', 'het lied van Koppelstok de Veerman' en 'O Ghij stadt van Leyden'. (Foto's: Chris de Waard).

Oefening Koraal na verhuizing drukker dan ooit

De oefening voor de Koraalmuziek is afgelopen avond door bijna drie keer zoveel mensen bezocht als voorheen. Kwamen er op de oude locatie bij Concordia in de Langegracht meestal zo’n 150 echte Leideraren meezingen, dit jaar waren het er een dikke 400. In de Hooglandse Kerk was het daarmee gezellig druk. Nadat de liederen eerst stuk voor stuk goed waren gerepeteerd, liet dirigent Wim de Ru de koraalzangers na de pauze nog een keer het hele repertoire afwerken. Het resultaat is woensdag om 8.00 uur te horen in het Van der Werfpark.

Bestuurslid Henriëtte van Baalen van de 3 October Vereeniging reageert na afloop opgetogen: “Wij vonden het top!”

Leiden 3 Oktober 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×