Informateurs bekend: Melanie Schultz en Douwe Breimer

Zaterdag is besloten twee informateurs te benoemen om een nieuwe coalitie te vormen. Hiervoor zijn Prof. D.D. Breimer en drs. M. Schultz Van Haegen – Maas Geesteranus gevraagd. Zij willen nog deze week met alle partijen praten om duidelijk te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Daarover brengen ze verslag uit aan de fractievoorzitters. Die kijken op basis van dit verslag of het mogelijk is om te onderhandelen over de vorming van een nieuw college.

Professor Breimer was vanaf 2001 tot 8 februari 2007 rector magnificus van de Universiteit Leiden. Melanie Schultz is wethouder voor de VVD geweest in Leiden. Ook is ze staatssecretaris geweest. Nu is zij directeur zorginkoop bij Achmea.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×